Met aandacht voor architectuur, budget, technieken en milieu worden de wensen van de opdrachtgever vertaald in een ontwerp. Het portfolio bestaat hoofdzakelijk uit particuliere projecten (zowel nieuwbouwwoningen als verbouwingen), maar omvat daarnaast ook groepswoningbouw en commerciële gebouwen.


SeArch architectuur is een architectenbureau dat met beide voeten op de grond staat. Er worden geen utopisch onhaalbare gebouwen ontworpen, maar - in tegendeel - steeds ontwerpen met een realistische haalbaarheid; het uitvoeringsontwerp reeds in het achterhoofd vanaf de eerste potloodschets.
Niettegenstaande zal niet zonder meer de weg van de minste weerstand bewandeld worden. De kwaliteit van de architectuur zal steeds primeren.


Een tweede belangrijke pijler - naast het ontwerp - is de uitvoering ervan. Door het opmaken van een doordacht uitvoeringsdossier en een goede planning én opvolging van de bouwwerken gaan we ervoor om in samenspraak met de opdrachtgever en de aannemers steeds een kwaliteitsvol eindresultaat af te leveren.

SEARCH-architectuur

SeArch architectuur is een jong architectenbureau in Beerse met een persoonlijke aanpak en een hedendaagse visie.


Graag meer info over onze werkwijze?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

CONTACT

0499 23 59 93

Koningslaan 19
2340 Beerse

 

 BE0848354575 

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon

PROUDLY made by eGrow Beerse