top of page
23-04-21 opening kantoor-100 (1).jpeg

Met aandacht voor architectuur, budget, technieken en milieu worden de wensen van de opdrachtgever vertaald in een ontwerp. Het portfolio bestaat hoofdzakelijk uit particuliere projecten (zowel nieuwbouwwoningen als verbouwingen), maar omvat daarnaast ook groepswoningbouw en commerciële gebouwen.


SeArch architectuur is een architectenbureau dat met beide voeten op de grond staat. Er worden geen utopisch onhaalbare gebouwen ontworpen, maar - in tegendeel - steeds ontwerpen met een realistische haalbaarheid; het uitvoeringsontwerp reeds in het achterhoofd vanaf de eerste potloodschets.
Niettegenstaande zal niet zonder meer de weg van de minste weerstand bewandeld worden. De kwaliteit van de architectuur zal steeds primeren.


Een tweede belangrijke pijler - naast het ontwerp - is de uitvoering ervan. Door het opmaken van een doordacht uitvoeringsdossier en een goede planning én opvolging van de bouwwerken gaan we ervoor om in samenspraak met de opdrachtgever en de aannemers steeds een kwaliteitsvol eindresultaat af te leveren.

bottom of page